En annorlunda Ozzfest

Vi är ett gäng på fem killar som under flera års tid alltid åkt på Ozzfest tillsammans. Vi har som regel att alltid åka en gång varje år som Ozzfest hålls. Däremot så varierar det vart vi åker för att kolla, olika länder och olika städer. Alla fem har haft Ozzy Ozzbourne som favorit sen vi var små. Han var och är fortfarande den stora idolen. Fråga oss vad som helst om honom och jag garanterar att någon av oss kan svara på det.

En annorlunda Ozzfest

Vår stora idol

Det är både själva musiken och han som person som lockar oss. Hans personlighet är så extremt cool och spännande där man kan tro att han är den hårda, hänsynslösa killen när det egentligen finns ett otroligt mjukt och kärleksfullt hjärta i honom. Men vi beundrar även hans fru som stöttat och hjälpt honom under alla år även om han inte alltid varit så schysst mot henne. När serien om deras familj gick på tv så träffades vi varje vecka för att kolla det nya avsnittet de sände. Vi tycker att det under serien verkligen framkom vilket annorlunda liv de lever och den enorma kärlek de har emellan varandra fast det visar det på väldigt annorlunda och ibland lite råa sätt. Men även om Ozzy kan ses somen tuffing så vågar han även visa sin känslosamma och ömma sida. På scen är han fantastisk och det framkommer verkligen under Ozzfest. När han kör “Mama I´m coming home” så ryser jag varje gång. Han får en att känna låten i hela kroppen.

Tradition kring Ozzfest

Alltid efter konserterna brukar vi dra vidare till någon klubb eller bar för att dricka någr öl och snacka igenom hur fantastisk showen var, för det är de alltid. Man är så otroligt upprymd och glad efter en konsert, man har liksom stämningen i topp, så det är alltid roligt att få göra kvällen lite längre på någon klubb. Ofta kan man ha träffat nya vänner under konserten som man sedan vill hänga med lite extra efteråt. Det hör liksom till. Sist hade jag otur dock. Under hela showen så kände jag mig konstig i magen och ett slags illamående. Med tanke på att det var långt till toaletterna från våra platser framför scen så vågade jag varken dricka eller äta något. Faktiskt så var jag till och med försiktig med hur jag rörde mig så att det inte skulle hända en olycka. Det kändes som om det både kunde komma bakifrån och från munnen om man säger så. Redan innan showen var slut så ursäktade jag mig till vännerna och sa att jag bara måste på toa men att vi skulle ses utanför toaletterna när showen var slut om vi inte skulle hitta varandra igen.

Olyckan

Olyckan

När jag kände att jag äntligen närmade mig toaletterna så kunde jag nästan inte hålla mig. Hann nätt och jämnt in på toan innan jag kräktes. Mycket, väldigt mycket. Förmodligen var det någon som kallade på vakterna för de kom och knackade på dörren. Jag försökte förklara att jag inte druckit för mycket utan att jag nog var sjuk, de ville de inte lyssna på. De kastade helt enkelt ut mig från arenan. Än fast jag inte var berusad, men jag insåg att det inte var någon vits att argumentera mot dem. Istället för att stå utanför och vänta på folkmassan som skulle rasa ut så skickade jag sms till vännerna att jag skulle åka tillbaka till hotellet och inte hänga med ut på någon klubb efteråt. Jag tog en promenad till hotellet, tack och lov för gps i mobilen, för att få frisk luft. Det var skönt, men faktum är att jag redan efter kräkningarna kände att allt gått över. Svårt att veta om det var matförgiftning eller något sådant. Väl tillbaka på hotellet var jag både pigg och hungrig, Kollade in roomservice-menyn och fastnade för enchiladas på kyckling serverad med en mangosallad. Efter den måltiden nedsköljd med vatten så var jag jättepigg igen.

Tråkigt på tv

Tänkte jag skulle hålla mig vaken tills de kom tillbaka eftersom jag ändå skulle vakna då. Slog på tv:n men det var inget kul, de visade dock filmen The Tourist, som jag gillar, men hade ingen lust att se den igen. Började istället spela lite på mobilen för att hålla mig vaken. På CoolaSpel hittade jag några actionspel jag provade men jag gick snabbt tillbaka till favoriterna SudokuKryss och PokerStarscasino. Det lustiga var att när de väl kom tillbaka hade jag somnat med mobilen i handen och jag vaknade inte ens av deras stoj. Berätta om kvällen fick de göra på morgonen. Och för mig kan man väl säga, bättre lycka nästa gång. För en nästa gång blir det så länge Ozzfest håller igång, det är ett som är säkert.

Comments are closed.